Nalaženje najpovoljnijih hotela i avio karata

Ako volite da putujete, onda će vam ova lekcija bukvalno promeniti život. A evo i zašto:

Na Internetu možete da nađete neverovatno niske cene za apartmanski smeštaj, hotele i avionske karte - za bilo koji grad na svetu.

Ja ovako putujem već godinama! Ako pogledate moj Instagram profil videćete da tu ima puno slika, iz raznih evropskih gradova. Posetio sam Pariz, Barselonu, Stokholm, Beč, London, Milano, Rim, Berlin... Nekome može da deluje da je za tako nešto potrebno puno novca i nekakav "luksuzan život".

Međutim, otkriću vam tajnu - hotele sam plaćao u proseku oko 30-40 evra za noć, za dvoje. A avio karte su me u proseku koštale oko 50 evra - povratne.

Ovo je danas postalo moguće jer imamo Internet. Tajna je u tome da znate gde i kako da tražite ovako niske cene, a ja sam godinama učio i sklapao kockice kako se to radi.

Danas hoću da vam otkrijem sve te "hackove" i fazone za putovanja, za koje mi je trebalo mnogo vremena da ih ukapiram.

Hoću da vas naučim da budete sami svoja turistička agencija, i da nađete cene koje ne možete tek tako u zvaničnim ponudama. Sve što vam je potrebno je pristup Internetu, i kartica Visa PrePaid Komercijalne banke.

Da bi se ovi jeftini letovi i hoteli platili, potrebno je da imate ovu karticu, drugi način plaćanja ne postoji. Neki hoteli primaju keš na licu mesta, ali je opet potrebno imati karticu da bi se smeštaj rezervisao.

Za nalaženje smeštaja u ovom videu koristiću sajt Booking.com, jer je on najpopularniji na svetu. Za nalaženje avio karata postoji više sajtova, videćete i tu koji je princip.

Ovo je do sada najduža lekcija u našoj školi, traje 25 minuta, ali zaista korisna! Odvojite vreme i pogledajte, biće vam to najbolje uloženih 25 minuta u skorije vreme. Otvoriće vam se mogućnosti za koje niste ni sanjali da postoje!