Poručivanje sa domaćih online shopova

Skoro svaki poznati trgovinski lanac u Srbiji danas ima online kupovinu. Odeća, tehnička roba, igračke, sportska oprema... sve je tu.

Dobra stvar kad smo na netu je to što možemo da upoređujemo cene za nekoliko sekundi. I to ne samo preko Gugla - postoje i naprednije metode. Objasnili smo to u ovom videu:

Hajde sada da poručimo par stvari iz nekog domaćeg online shopa. Za ovaj primer izabrali smo Gigatron. Poručujemo jedan fen i jedan USB hard disk za laptop.

Stvari koje poručite preko Interneta mogu se i vratiti i zameniti - zakon o zaštiti potrošača vaš štiti i na Internetu. Kakva je procedura vraćanja ovih stvari, objasnili smo u ovom videu:

Uz pomoć kreditnih kartica Komercijalne banke, možete kupovati na do 12 rata - i to bez kamate u trgovinskim lancima sa kojima Komercijalna banka ima saradnju. Ovde možete pogledati spisak svih tih lanaca. Tu su mnogi poznati brendovi .

Postoje dve glavne vrste kreditnih kartica - installment i revolving. Razlika je u načinu na koji se rate skidaju sa kartice. Pogledajte video u kojem smo to objasnili:

Sada ćemo izvesti jednu veoma interesantnu stvar - kupićemo nešto kreditnom karticom na rate bez kamate - preko Interneta.

Na Gigatronovom online shopu postoji ova mogućnost, za korisnike installment i revolving kartica Komercijalne banke. Pogledajte kako smo poručili parnu stanicu na 12 rata bez kamate - za samo par minuta.