Tehnička roba na Internetu

Danas vam otkrivamo tajne poručivanja tehnike preko Interneta - za sve vas fanove gedžeta i inovacija.

Tehnička roba može da se poručuje iz stranih i domaćih prodavnica. AliExpress je prepun interesantnih stvari, a postoji i drugi kineski sajt - Gearbest, za koji svi kažu da je najbolji kada je tehnička roba u pitanju.

No, imajte na umu da je kod tehničke robe bitna garancija. Kineski sajtovi daju garanciju, ali morate da vraćate stvari nazad u Kinu, pa je ceo proces malo duži. Ako volite da kupujete iz domaće radnje sa domaćom garancijom, ima puno izbora. Gigatron, Win Win i Tehnomanija su neke od najboljih web prodavnica kod nas.

U ovom videu gostuje nam poznati domaći YouTuber, SupremeNexus, koji je poznat po svojim klipovima o poručivanju tehnike i "gedžeta" sa Interneta. Poslušajte njegove savete. Usput smo poručili picu i platili je online karticom :)

Ljubitelji automobila će nakon toga od blogera Plagosusa moći da vide kakvi sve dodaci za auto mogu da se poruče sa Interneta. Sa budžetom od par stotina evra možete na neki stariji auto dodati većinu stvari i senzora koje danas imaju samo najskuplji premijum automobili. Senzori za pritisak u gumama, kamere i senzori za parkiranje... Zatim, tu su navigacije i audio-video plejeri.

Ovaj video je prava poslastica za ljubitelje tehnologije... uživajte!